ЗА НАС

1+
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
1+
ВРВНИ ЕКСПЕРТИ ВО НАШИОТ ТИМ
1+
ГОДИНИ ВО ЧЕКОР СО ВАШИОТ УСПЕХ
кОИ СМЕ НИЕ?
ЕКО СТЕП е домашна компанија за сметководство, финансиски и даночен консалтинг, основана во 1992 година од страна на Ленче Попчева. ЕКО СТЕП низ годините пружа беспрекорна сметководствена и консултанска поддршка на домашни и меѓународни компании.


ЕКО СТЕП во 2006 година доби Благодарница од Заедницата на Општинските Асоцијации на Сметководители на град Скопје за активна и успешна долгогодишна соработка и значаен придонес во остварувањето на целите и задачите на Заедницата. Истата година, основачот на компанијата Ленче Попчева ја освои титулата “ЖЕНА МЕНАЏЕР НА ГОДИНАТА“.


ЕКО СТЕП е ISO 9001:2008 сертифицирана компанија и е опремена со најсовремена технологија за обработка на податоци со што секогаш е еден чекор пред конкуренцијата. Располага со Microsoft OS software со напредна интерна IT мрежа, data storage и 24X7 backup систем.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

Со врвно знаење, долгогодишно искуство и професионален пристап, ЕКО СТЕП е секогаш во чекор со вашиот успех. 

НАЈСОВРЕМЕНИ СТАНДАРДИ
ЕКО СТЕП располага со Microsoft OS software со напредна интерна IT мрежа, data storage и 24X7 backup систем. 
искусен експертски тим
Тим е составен од лиценцирани сметководители со врвни принципи на работење и долгогодишно искуство од локалната и меѓународната сметководствена пракса.  
КОНТИНУИРАН РАЗВОЈ
Нашиот тим на експерти постојано го надградува своето образование со посета на разни семинари според најновите финансиски трендови.
заштеда на пари
Нашите услуги ќе Ви овозможат заштеда на пари кои непотребно би ги дале за вработување на книговодствени работници, техничко опремување на простории и дополнителни трошоци околу обука и набавка настручна литература. 
СЕОПФАТНИ УСЛУГИ
Широк спектар на услуги за мали, средни и големи претпријатија, непрофитни организации, здруженија, трговци-поединци, претставништва на странски компании и др. 

Заштеда на време
Сконцентрираните сметководствени и консалтинг услуги ќе Ви ослободат повеќе време и енергија да се фокусирате на важните предизвици од Вашиот бизнис.

ПОДДРШКА НА КЛИЕНТИ
  • Со нашето знаење, искуство и професионален пристап ќе Ви помогнеме да ги надминете сите ризици кои произлегуваат од несоодветната примена на даночната регулатива.
ДОВЕРЛИВОСТ И ТАЈНОСТ
Загарантирана доверливост и тајност во меѓусебната коминикација и при
 обработката на вашите податоци. 


ИНТЕГРИТЕТ ВО РАБОТЕЊЕТО
Максимална одговорност кон клиентот и индивидуален пристап во работењето, со ISO 9001:2008 сертификат како гаранција за квалитет на нашите услуги.
mk_MKМакедонски јазик