splash1
splash2
splash3

Добредојдовте на нашата страна

 

ЕКО СТЕП е домашна компанија за сметководство, финансиски и даночен консалтинг. Основана е во 1992 година од страна на Ленче Попчева. ЕКО СТЕП низ годините дава сметководствена и консултанска поддршка на докажани имиња во бизнисот, како за домашни така и за меѓународни компании. 


 

 Еко Степ ви ги нуди услугите во областа на финансовото и материјално работење. Дополнително ви нуди изработка на финансиски извештаи.

   

           


 


 

Нашата Компаније е составена од тим од професиoналци во областа на сметководството и финансиите. Нашиот тим се базира на професионализам, одговорност и квалитет.

 


 


 

Доколку ви се потребни дополнителни информации поврзани со нашите услуги, нашиот високо едуциран тим ви стои на располагање.